+38162 106 43 32 office@dezin.rs

O nama

Dezin je specijalizovana agencija za pružanje usluga iz oblasti dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije. Naše dugogodišnje iskustvo, stručnost i profesionalnost u radu, stavili smo u službu pružanja što boljih usluga iz ove oblasti.

Izjava o politici IMS.

Šta nas čini posebnim?

U cilju kontrole i suzbijanja populacije štetnih insekata, mikroorganizama i glodara, uz zaštitu zdravlja klijenata i brigu o životnoj sredini, kao prioritet, agencija Dezin je, koristeći dosadašnje iskustvo u saradnji sa klijentima, razvila metode vršenja tretmana sanitarne zaštite, bazirane na upotrebi BIOLOŠKIH preparata, potpuno neškodljivih za ljude i kućne ljubimce. Dolazak toplijih meseci, propraćen porastom temperature i poboljšanjem vremenskih prilika označava početak sezone povećane aktivnosti i ubrzanog rasta populacije štetnih insekata i glodara čime raste i mogućnost prenošenja određenih zaraznih bolesti, čiji su oni nosioci.

Upotrebom BIOLOŠKIH preparata, uspostavlja se kontrola nad rastom populacije štetnih insekata i glodara, čime se uklanja direktna pretnja po zdravlje klijenata, bez upotrebe invazivnih hemijskih supstanci, te se na taj način, takođe unapređuje kvalitet života i ne ugrožava životna sredina, što kompanija Dezin ponosno ističe. Koristeći dosadašnje iskustvo u pružanju usluga sanitarne zaštite, Kompanija Dezin pristupa svakom klijentu posebno, detaljno izrađujući plan izvođenja tretmana, kako bi se na najbolji način izašlo u susret klijentu i njegovim potrebama. Na ovaj način se osigurava maksimalna efikasnost izvođenja tretmana uz minimalno remećenje klijenata u obavljanju svakodnevnih radnih zadataka, što za rezultat ima veliki broj zadovoljnih klijenata sa kojima uspešno sarađujemo

Naša misija je pruženje vrhunskih usluga iz oblasti dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije.

N

Iskusan tim

Naš tim čine epidemiolozi, sanitarni inženjeneri i sanitarni tehničari sa dugogodišnjim iskustvom iz oblasti pružanja usluga DDD.

N

Profesionalnost

Profesionalnost, stručnost i bezbednost u radu predstavljaju zaštitni znak naše agencije.

N

Dostupnost 24/7

Naše usluge dostupne su 24/7 na teritoriji grada Niša i okoline.

Specijalna dezinfekcija protiv COVID 19

Vaša čistija i bezbednija okolina je naša misija!

Tu smo za vas 24/7. Kontaktirajte nas već danas.

+381 62 106 43 32

office@dezin.rs

Džervinska 21, 19350 Knjaževac