+38162 106 43 32 office@dezin.rs

Usluge profesionalnog čišćenja i održavanja higijene

Agencija DezIn pored osnovnih usluga dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije nudi i usluge profesionalnog čišćenja i održavanja higijene u poslovnim prostorijama. Uvek težimo ka savršenstvu pa za rad koristimo vrhunske mašine marke Karcher koje su najbolje na tržištu. Pored vrhunskih mašina koristimo i hemijske preparate i sredstva za čišćenje najvišeg kvaliteta koji su eko friendly. U kombinaciji sa našim iskustvom profesionalno i kvalitetno održavanje higijene u prostorijama je zagarantovano. 

Naš tim za usluge čišćenja i održavanja higijene u poslovnim objektima je odgovoran za osiguravanje čistog i urednog radnog i životnog okruženja. Čistimo sve vrste stambenih, poslovnih i industrijskih objekata, poslovnih prostora, stanova, hotela i maloprodajnih objekata.

DezIn koristi samo ekološki prihvatljiva sredstva za čišćenje poznatih proizvođača. Naše osoblje redovno prolazi obuku o bezbednoj upotrebi. Naša tehnička oprema je najsavremenija i koristimo samo kvalitetne mašine brendiranih proizvođača.

Sredstva koja koristimo nisu štetna po zdravlje ljudi i životinja.

Pridružite se listi najuspešnijih, koji nam veruju i koji su koristili neku od sledećih vrsta naših usluga:

  • Generalno čišćenje nakon završetka izgradnje, renoviranja, održavanja velikih sastanaka i na osnovu vaših periodičnih potreba.
  • Svakodnevna higijena umnogome će doprineti prijatnijem boravku vaših zaposlenih u poslovnom i radnom prostoru.
  • Pranje mekih podnih površina (tepisi, prostirke, staze i sl.) sa uklanjanjem mrlja, žvakaćih guma, kao i svih vrsta drugih nečistoća, što će uz redovno održavanje produžiti vek vašim podovima.
  • Čišćenje prozora iznutra i spolja, na svim visinama.
  • Operite presvlake i kožni nameštaj po savremenim postupcima sa hemijom poslednje generacije i profesionalnim parnim čistačem, brzo i efikasno uklonite prljavštinu, fleke, grinje i negativne mirise sa vaše fotelje, stolice, dvoseda… parni čistač omogućava ubijanje mikroorganizama u vašem nameštaju.
  • Pranje, zaštita i poliranje tvrdih podnih površina (mermer, granit, teraco, PVC, provodna, guma, linoleum, keramika) sa uklanjanjem stare emulzije, kreča, cementne kaše, ostataka boje i sl. poliranje i zaštita, što će dovesti do visokog sjaja vaših podova.
  • Čišćenje zavesa (zavese, trakaste zavese, venecijaneri, itd.)
  • Operite zidove i spuštene plafone
  • Industrijsko i drugo čišćenje po Vašim potrebama i zahtevimaja.

Specijalna dezinfekcija protiv COVID 19

Kao što naš slogan kaže:

Vaša čistija i bezbednija okolina je naša misija!

Zato smo se mi u agenciji DezIn potrudili da i naše cene budu pristupačne bez obzira na to koja je vrsta usluge u pitanju. Na teritoriji jugo-istočne Srbije stojimo Vam na raspolaganju 24h kako bi Vi mogli uživati u zdravom okruženju bez opasnosti od zaraze.

Prevencija bolesti i zaraze je najefikasnija i najisplativija mera, zato nas kontaktirajte i kroz naše usluge obezbedite sebi i Vašim najmilijima čistiju i zdraviju okolinu. 

Vaša čistija i bezbednija okolina je naša misija!

Tu smo za vas 24/7. Kontaktirajte nas već danas.

+381 62 106 43 32

office@dezin.rs

Džervinska 21, 19350 Knjaževac